Barion Pixel
By using our website, you consent to the use of cookies in accordance with the Cookie Policy.

curele trapezoidale

1 / 4
2 / 4
3 / 4
4 / 4

CURELE TRAPEZOIDALE PENTRU DISTRIBUITORI

În atelierul nostru computerizat de la Moltech, Ungaria, proiectăm și producem soluții industriale personalizate pentru transport și transmitere de energie. Suntem specializați în producția de curele industriale, de toate tipurile și de toate dimensiunile, standard și nestandardizate. Datorită tehnologiei noastre flexibile pentru distribuitori, fabricăm curele trapezoidale imediat după comandă. De ce să așteptați mai mult? Clientul o merită!

 

Tehnologia noastră de producție realizează curele din 4 categorii diferite:

  • Curele de transmisie
  • Curele acoperite (curele trapezoidale, curele poli-v, multibandă) pentru scopuri de transport
  • Curele de înaltă presiune pentru mașini de tăiat canturi și mașini de tăiat (industria de prelucrare a lemnului)
  • Curele Caterpillar pentru mașinile de tras cabluri sau de tracțiune (industria tuburilor și a cablurilor)

Benzi trapezoidale pentru producătorii de echipamente originale

Curelele StarkLine rulează pe mașini industriale de mari dimensiuni într-o varietate de industrii: curele de tăiat marginile în prelucrarea lemnului, curele de tracțiune în fabricarea cablurilor și curele de transmisie de energie în industria alimentară, agricultură, minerit și construcții. Pentru constructorii de utilaje, fabricăm curele trapezoidale de transmisie a puterii personalizate exact conform specificațiilor tehnice ale utilajului. Mașina o merită!

 

Aplicabilitate

  • temperatura mediului ambiant permisă de la -55 la 80 Cº
  • viteza maximă recomandată a benzii - 40 m / sec
  • în mod necondiționat nu este adecvată pentru aplicații de ambreiaj
  • în mod condiționat, potrivit cu scripete ionizatoare externe

Viteza benzii: curelele trapezoidale convenționale permit o viteză maximă a benzii de 40 m/sec. Peste 90% din mașinile industriale din întreaga lume lucrează cu viteze ale curelei de 20-30 m/sec. Viteza optimă a benzii STARKLINE este de 25 m/sec.

Aplicații de ambreiaj: Curelele STARKLINE funcționează cel mai bine în condiții de solicitare constantă și viteză similară între scripeți. Anumite aplicații (mai ales mașinile agricole) necesită viteze diferite între scripete conducătoare și scripete conduse. În astfel de cazuri de ambreiaj, cureaua nu alunecă decât pe scripete, ceea ce determină o creștere extremă a căldurii. Din păcate, căldura extremă provoacă deformarea și întinderea materialului și duce la funcționarea defectuoasă a curelei.

Poliesterul de tensionare: Majoritatea aplicațiilor de acționare au nevoie de 2 scripeți pentru o transmisie eficientă a puterii. Cu toate acestea, anumite aplicații de acționare a curelei necesită un al 3- lea scripete pentru o tensionare optimă. În cazuri normale, aceste scripete de tensionare funcționează din interior spre exterior, dar dacă sunt aplicate invers, acestea deteriorează învelișul superior al curelei, ceea ce scurtează durata de viață a acesteia.