Barion Pixel
By using our website, you consent to the use of cookies in accordance with the Cookie Policy.

transportoare cu role

1 / 4
2 / 4
3 / 4
4 / 4
 

RULOURI TRANSPORTOARE INDISPENSABILE

Noi proiectăm și producem rolele transportoare STARKLINE®. Portofoliul nostru acoperă o varietate de lungimi de tub (12-159 mm) și greutăți de încărcare (50N-10kN). În funcție de cerințele specifice ale fabricii, adaptăm rolele la solicitările tehnice ale clienților.

 

Moltech produce role pentru o mare varietate de aplicații pentru transportoare

  • de la role mai mici pentru sarcini ușoare până la role puternice pentru sarcini grele pentru minerit, industria alimentară, prelucrarea lemnului
  • role pentru curele de susținere, benzi transportoare și pentru înlocuirea generală
  • role de transport cu motor
  • portofoliu de gamă completă constând în role de transport pentru paleți mai mari (89 mm diametru) și role de transport pentru cutii mai mici. (30, 40, 50 și 60 mm diametru)
  • role fabricate la comandă din diferite materiale și sub diferite forme, cum ar fi tamburi de translație, role de ghidare, versiuni cu șuruburi sau acoperite

Fără o cantitate minimă de comandă, proiectăm, producem și asamblăm role de transport în orice execuție tehnică, inclusiv rulmenți, case de rulmenți, garnituri, material pentru tuburi, acoperire specială de protecție și/sau finisare a capetelor de arbore.

Pentru teritoriul Ungariei, Moltech este distribuitorul exclusiv al motoarelor cu tambur industriale Van Der Graaf de calitate superioară, al biților de tambur și al consolelor. Portofoliul variază de la 80 mm - 620 mm în diametru, cu puteri de la 0,04 kW la 60 kW și de la 0,007 m/s până la 6 m/s în diferite combinații. Bineînțeles, oferim garanție de calitate și servicii post-vânzare.