Barion Pixel
By using our website, you consent to the use of cookies in accordance with the Cookie Policy.

benzi transportoare pentru cap de recoltător

Classic

JOHN DEERE, MASSEY FERGUSON, FENDT, LAVERDA

PRODUCȚIE, DISTRIBUȚIE, REPARAȚII.

 

Producătorii de combine își echipează astăzi mașinile cu soluții de transport și tăiere foarte eficiente. Industria agricolă preferă soluțiile care fac ca semănătoarea să se împrăștie uniform pe masa de tăiere: livrează mai multă recoltă și mai puține deșeuri - prin urmare, o performanță generală mai bună a mașinii. Cu mult timp în urmă, Massey Ferguson a construit o mașină de recoltat cu alimentare susținută de o bandă transportoare. Ulterior, grupul AGCO a denumit sistemul lor PowerFlow® pentru toate mesele de tăiere echipate cu benzi transportoare pentru capetele de combină. Când grupul Agco a achiziționat mai mulți producători de combine/coasa de recoltat, cum ar fi Challenger și Fendt, sistemul de tăiere a headerului PowerFlow a apărut pe întreaga gamă de combine AGCO. Pentru a avea un sistem similar în gama sa de produse, John Deere a decis să coopereze cu firma germană Zürn Harvesting. Zürn și John Deere au denumit sistemul lor de tăiere a tăietorilor de cap de pe bandă transportoare PremiumFlow®.

Moltech dispune de tehnologia și experiența necesară pentru a produce benzi transportoare de calitate superioară pentru ambele sisteme de tăiere. Distribuim aceste "curele de recoltare" pe piața europeană de piese de schimb pentru agricultură. Companiile olandeze și italiene ne furnizează materii prime de primă clasă. Am construit mașini și instrumente specializate pentru a asigura cea mai înaltă calitate în procesul de fabricație. Folosim atât aparate de sudură cu aer cald, cât și aparate de sudură de înaltă frecvență pentru a conecta toate profilurile transversale și benzile longitudinale necesare pe banda transportoare de bază. Clienții noștri sunt pe deplin mulțumiți de calitatea produselor noastre. Serviciul nostru de asistență pentru clienți ajută la rezolvarea majorității problemelor aferente. Prețurile și reducerile aferente depind de cantitatea comenzii individuale și de istoricul clientului. Facem oferte de preț și în timpul sezonului scăzut.

În timpul iernii, ne constituim stocul de "centură de recoltare" pentru a permite aprovizionarea rapidă la cererea așteptată din partea clienților noi și a celor care revin. În timpul sezonului scăzut, salutăm orice precomenzi. Așteptăm cu nerăbdare să vă alăturați clienților noștri mulțumiți.