Barion Pixel
By using our website, you consent to the use of cookies in accordance with the Cookie Policy.

Benzi transportoare pentru orice aplicații

1 / 4
2 / 4
3 / 4
4 / 4

TEHNOLOGIE DE VÂRF ÎN DOMENIUL TRANSPORTULUI

În atelierul nostru producem benzi transportoare personalizate din PVC, PU, PTFE, silicon și cauciuc. Oferim soluții de transport pentru condiții de temperatură de lucru între -40 și +260 °C. Cu tehnologia noastră avansată putem fabrica benzi personalizate din aproximativ 80 de tipuri diferite de materiale disponibile în stoc.

 

Departamentul de benzi transportoare produce soluții de transport pentru multe industrii diferite - printre altele, agricultură, industria auto, electronică și procesarea alimentelor.

Prin oferirea unei mari varietăți de materiale, profile și legături, ne dedicăm dezvoltării de soluții personalizate pentru mașini, pentru fabrici și sau pentru reprezentanții lor de servicii tehnice. Echipa noastră de service dedicată și experimentată este dornică să găsească o soluție pentru oricare dintre nevoile clienților noștri. Atelierul nostru folosește sudură specializată de înaltă frecvență pentru crampoane, care asigură o legătură mai bună între materiale și minimizează deșeurile de material.

Pentru industria agricolă, producem curele post-vânzare aproape originale pentru diferite mașini de recoltat și mașini de presare a baloților rotunzi, cum ar fi:

  • Massey Fergusson
  • John Deere
  • Claas
  • New Holland
  • Pellenc
  • ERO
  • Gregoire

Pe lângă benzile transportoare obișnuite, oferim, de asemenea, cele mai noi soluții de benzi modulare. Asamblăm banda modulară în atelierul nostru, ceea ce ne permite să livrăm la termene de livrare foarte scurte. Pentru a ne asigura că livrăm clienților noștri produse de calitate superioară, fiecare transport este verificat de mai multe ori și ambalat profesional pentru a evita deteriorarea în timpul transportului.