Barion Pixel
By using our website, you consent to the use of cookies in accordance with the Cookie Policy.

Sisteme de transport

1 / 3
2 / 3
3 / 3
 

AVEM CUNOȘTINȚELE ȘI EXPERIENȚA NECESARĂ

Scopul nostru este de a livra sisteme și instalații de transport care să ofere o soluție pe termen lung pentru client.

 

Datorită cunoștințelor noastre aprofundate în domeniul transportului industrial, oferim sisteme și instalații complete de transport. Sistemele noastre de livrare sunt potrivite pentru transportul continuu de materiale cu caracteristici diferite. Produsele noastre pot fi transportoare cu role sau sisteme de transport cu bandă, în funcție de natura bunurilor transportate. Aceste sisteme sunt de cele mai multe ori personalizate în funcție de cerințele individuale

Echipa noastră de colegi colaborează îndeaproape cu clientul pentru a realiza cea mai bună soluție potrivită în termenul cerut și în condițiile de instalare date.

Sistemele noastre de transport sunt conforme cu orientările UE privind siguranța industrială și sunt certificate cu declarația de conformitate CE.

Procesul de instalare la fața locului urmează un plan de lucru disciplinat bazat pe desene tehnice exacte realizate pe calculator, precum și pe alte documentații tehnice.

Prin tratarea periodică cu curățare, ungere și repararea sau reînnoirea pieselor rupte ale mașiniicontribuim la menținerea echipamentelor de transport ale clienților noștri în starea necesară. Ajutăm, de asemenea, în cazurile în care clientul nostru are nevoie să transforme tehnic linia de producțiede exemplu prin scurtarea sau prelungirea liniei de transport.